Despre Noi

Eco Garden – amenajari exterioare, gazonari, intretinere

SC ECO GARDEN SRL este o firma romaneasca fiind cunoscuta ca una din firmele reprezentative de pe piata de gradinarit din Romania avand ca deviza – calitate, pret, performanta.

SC ECO GARDEN SRL are ca obiect de activitate oferirea de servicii si produse: (amenajari spatii verzi). Executa lucrari specifice de intretinere a spatiului verde ofera garantie pentru fiecare din serviciile sale.

Activitatea firmei implica proiectarea spatiilor verzi, amenajari spatii verzi, amenajari gradini, livrarea materialelor necesare executarii acestor proiecte ( rulouri de gazon, arbori si arbusti ornamentali, arbusti pentru gard viu, rasaduri de flori anuale si perene, scoarta ornamentala, piatra naturala pentru decoratiuni , pitici de gradina)

Pavaje – dale din beton simplu sau in diferite culori pentru alei.

Instalatii de irigat automate

Drenaj pentru evacuarea apei din solurile grele si cu denivelari.

SC ECO GARDEN SRL fiind localizata in domeniul arhitecturii peisagistice, in scopul realizari unei activitati economice specifice, in vederea introducerii de noi tehnologii si modernizari, coopereaza permanent cu diverse firme din tara, producatori si distribuitori ai produselor folosite, ofera servicii cu personal calificat, asigurandui fiecarui client calitatea livrarii produselor si serviciilor la un nivel ridicat.